Nyheder

Nyt område i Zambia

Vi har indgået aftale med outfitter i Zambia, som råder over et af de bedste områder i Kafue delen af Zambia. Kafue er kendt for meget store leoparder, leoparder, store sable og ikke mindst store manke løver. Outfitteren råder også over områder i Luangwa Valley og ikke mindst jagt i Bangweulu Swamp efter sitatunga og black lechwe.
Første jagt til dette område er booket, kontakt os hvis du ønsker information om dette område.

 

 

 

 

 

Godt nytår og tak for det gamle!

2015 har været et meget travlt år for Hunting Adventures med flere jagter og forrygende oplevelser for vores kunder. Nye destinationer er kommet til og nye jagtområder i Europa og Afrika. Sydafrika har igen  vist sig at være et meget populært land, både for jæger og ledsagere og allerede om en måned har vi en gruppe afsted på vores super revir Ezulu Safaris. Zambia har genåbnet for jagten på bøffel, elefanter og leopard. Vores outfitter i Zambia Peter Chipman, indehaver af Kwalata Safaris og Mvu Safaris har fået nogle af de bedste områder i Zambia. I 2015 havde vi flere kunder dernede med flotte resultater - se nedenstående billeder.

Spanien, har igen været meget populær. I december blev der på en to dages Monteria nedlagt ikke mindre end 160 vildsvin og en masse kronvildt - et enestående resultat. Jeg har i 2015 været nede og afprøve deres revir for Gredos Ibex og kan meddele at både jagt og indkvartering er i topklasse. De første kunder er allerede booket til disse jagter, som klart kan anbefales. I 2016 vil vi igen afholde Monteria for grupper på mellem 15 - 25 jægere.
I Polen har vi haft jægere afsted på bukkejagter og kan igen i 2016 melde om udsolgt på flere af vores top revirer. Hjortejagterne er allerede nu ved at være booket op.

 

 

 

 

 

 

 

 Igen tilfreds kunde kommet hjem fra Zambia

Endnu en kunde er kommet hjem fra Zambia efter en succesfuld 14 dages leopard, bøffel, plainsgame safari i Luangwa Valley i Zambia hos Mvu Safaris med Peter Chipman som PH. Efter jagten fløj kunderne ned til Livingstone og så Vic Falls, som er et "must" at se når man er i Zambia eller Zimbabwe. 

 

Nyt fra Europa

Bukkejagten i Polen har i foråret været med stor succes, en kunde nedlagde ikke minde end 53 bukke med flere i medaljeklassen. Fire kunder har haft succesfuld tur til Rumænien på Europæisk brunbjørn - alle bjørne var guldmedaljer. Som noget nyt kan vi også arrangere fasanjagt i Ungarn til yderst favorable priser, evt. i kombination med drivjagt. Vi samarbejder med den bedste jagtudbyder i Ungarn og flere jagter er allerede booket for 2015 og 2016

 

 

Nyt fra Afrika

Zambia er genåbnet med et brag og flere succesfulde jagter er afsluttet hos Kwalata Safaris og Mvu Safaris. En af vores kunder fra Spanien fik en særdeles god safari og havde i løbet af 3 dage skudt det vildt han ønskede. Kunden har jaget i det meste af Afrika og har givet en tilbage melding om at det er det bedste område han har været i nogensinde. Vi har stadig ledige terminer i Zambia for 2015 for bøffel og leopard jagter.

I Tanzania er der netop afsluttet en bøffeljagt i Moyowosi området og her blev der nedlagt en bøffel på ikke mindre end 47"

 

 

 

Nyheder fra Arctic - snowgoose jagt

 

Min mange årige gode kunde Bjarne Frost og hans svenske jagt kammerat Åke har sendt dette billede efter første dags jagt på sne gæs i det nordligste Canada, hvor de som de første Europæere jagter sne gæs. Dette har været en af den kendte jæger Bjarne Frost største ønsker igennem et langt jagtliv at komme til at jage sne gæs i dens rette område.

 

 

 

 

 

Zambia - nyheder

 

Det er nu offentligt gjort at Zambia genåbner for leopard jagt fra 2015 og løve jagt fra 2016. Vores partner og outfitter i Zambia Kwalata Safaris / Peter Chipman har fået tildelt 3 GMA områder, Lower Lupande, Mwanya og West Petauke - alle fantastiske jagtområder. De to første leopard jagter er allerede i gang og kunden skød en meget stor leopard på 5 jagtdag. Den første løvejagt for 2016 er allerede solgt, så vil være blandt de første efter jagten er genåbnet i Zambia, så skynd dig.

Elefantjagten er også genåbnet i disse områder, dog har EU valgt at stoppe AL import af elefantstødtænder fra Zambia fra d. 9 april 2015.

 

 

 

 

 

Rumænien - bjørnejagt

 

To af vores kunder som har været i Rumænien efter Europæisk brunbjørn nedlagde to meget flotte bjørne. Der blev dagligt set flere bjørne, men også vildsvin, kronvildt og råvildt. Der er stadig få licenser tilbage på bjørn i år, hvis man skulle have et ønske om at jage bjørn i Rumænien.

 

 

Eventyrlig duejagt i Sydafrika

2 mand netop kommet hjem fra Sydafrika efter en eventyrlig duejagt - på en dag blev der nedlagt 1600 duer og ekstrem god skydning. På 3 dages jagt på duer blev skudt ca. 9000 patroner af 2 mand. Vi har i år fundet nyt område og dette område havde duejagt i Verdensklasse som en af de erfarne jægere meldte tilbage efter jagten.

 

 

Sidste Monteria i 2014

Så er den sidste Monteria i 2014 overstået med et flot resultat på over 200 stykker vildt. Der blev nedlagt kronhjorte, muflon, vildsvin og dåvildt. Der blev også nedlagt nogle meget flotte kronhjorte på Monteriaen der var over to jagtdage. Næste års Monteriaer er allerede nu ved at blive planlagt.

 

 

Glade kunder i Sydafrika

 

En gruppe med kunder er i øjeblikket på en kombineret jagt og turist rejse i Sydafrika. Turen startede med noget god jagt i 5 dage, hvor efter man kørte ned langs Garden Route til vinlandet og til slut i Cape Town, hvor gruppen oplever hvalerne som kommer helt ind under kysten på denne årstid.

 

 

 

 

Første Monteria i 2014

 

Så er den første monteria i Spanien slut. Resultatet blev 151 stk. vildt den første dag og 58 stk. på anden dagen. Der blev skudt flere rigtig gode hjorte og en del vildsvin. Næste monteria er i december måned.

 

 

 

 Ibex jagt og monteria i Spanien

 

Efter besøg hos Espacaza i Spanien bliver du ikke i tvivl om at de driver et meget proff. jagtfirma. De har vel nok adgang til de bedste jagtområder i Spanien, når det gælder jagt efter Ibex, specielt Gredos og Beciete ibex. Også deres monteria områder er helt enestående og her er der muligheder for monteria i alle prisklasser.
Vil du gerne jage store ibex eller prøve en monteria i Spanien, så kontakt os. ( monteriaen i december er dog allerede udsolgt)

 

   

Endnu en tilfreds kunde fra Zambia

 

Ægtepar netop kommet hjem fra en rigtig god tur til Zambia. Jagten foregik i Luangwa Valley og kunden nedlagde i alt 10 flotte trofæer.

 

 

 

48" sable nedlagt i Zambia

 

Denne sable på 48" er blevet nedlagt af vores kunde i Kafue området Mufunta - billedet siger alt!

 

 

Stor succes i Zambia 

I øjeblikket har vi flere jagter i gang i Zambia og de første billeder er kommet ind. En kunde på sumpjagt i Bangweulu efter sitatunga nedlagde igår morges denne meget smukke sitatunga, udover dette har kunden nedlagt tsessebee og black lechwe. Kunden er nu rejst videre til andet område Mufunta med hans PH Sarge Karim

Polen - kronhjorte jagt med stor succes

2 jægere er netop kommet hjem fra en fantastisk kronhjorte jagt på et statsrevir i Polen.

Kunde Rasmus Pedersen beretter:

Fik den største jagt oplevelse i mit liv, så hjorte hver eneste dag og har nok set over 30 kronhjorte på 4 dage. Indkvartering, jagtfører, organisation, jagtrevir findes nok ikke meget bedre - jeg er klar igen til næste år...

 

 

Flot 45" bøffel nedlagt  i Zambia

 

De store gamle bøfler er begyndt at komme ned til Luangwa floden for drikke, da der ikke er flere åbne kilder i bjergene i området Nyamvu i Zambia. Derfor bliver der altid i september og starten af oktober nedlagt store gamle bøffeltyre som nedenstående bøffel der blev nedlagt i sidste uge.

 

Zambia åbner igen for jagt i GMA områder

 

 

Zambia har igen åbnet for jagten i deres GMA regerings områder, hvilket betyder at kan jages i nogle af de bedste jagtområder i Afrika efter elefant, bøffel, krokodille og antiloper. Jagt efter løve og leopard er dog ikke genåbnet endnu. Man forventer dog ikke at områderne vil være klar til at jage i før 2015.

 

Zambia news

 

Igen er der nedlagt flotte trofæer fra et af Zambia`s super jagt områder Mufunta. En sable på 44,5" og en massiv kudu på 55". Begge trofæer er nedlagt på fri vildtbane i det over 200.000 ha store jagtområde.

Kontakt os for mere information om jagt i Zambia

 

Mauritius - ferie og jagt

Kombiner en dejlig ferie med jagt på den eftertragtede Rusa hjort på skønne Mauritius. 7 dages ophold og indkvartering på femstjernet hotel med halvpension, afskydning af 1 stk Rusa hjort - guldmedalje, jagtlicens, leje af våben - samlet pris for 1 jæger og 1 ledsager kr. 31.500

 

 

 

Monteria - Spanien

 

Fra d. 11 - 14.12.2014 kan vi tilbyde få ledige pladser på Monteria i Spanien. På denne Monteria vil der deltage max. 20 jægere. Det vil være 2 dages jagt og på 1 dagen kan hver jæger nedlægge 3 kronhjorte uanset str., 2 af enten muflon eller dåhjort uanset str., 4 kronvildt hundyr/kalv, fri afskydning af vildsvin. 2 dagen vil der være fri afskydning af hjorte, muflon og vildsvin. Pris pr. jæger er kr. 24.950 send en e-mail for at få detaljeret program. info@huntingadventures.dk

UDSOLGT

 

 

 

Jagt & Outdoor messen i Odense

 

Jagt & Outdoor messen i Odense blev et stort tilløbsstykke og vi siger tak til alle de besøgende der kom forbi vores stand. Nedenstående billede er med de partnere der deltog på messen, fra venstre Jannik Hansen ( indehaver ), Adrian Purdon - Savannah South Safaris Sydafrika, Diego Sastrustegui Spanien, Jeff Lendrum - African Hunting Gazette og Craig Hunt ex. PH Zimbabwe.

 

 

 

 

 

Vildeste jagtrejse til Sydafrika

 

Et par er kommet hjem fra en helt ekstraordinær vild safari i Sydafrika, afsluttet med en tur langs Garden route, vinlandet og Cape Town. Under jagten blev der nedlagt meget store trofæer, så som Vaal rhebok, bontebok, caracal, blue duiker med flere.

 

 

 

 

 

 Fuglejagt i Sydafrika

 

Tre kunder fra Sjælland har været på jagt i Sydafrika på duer og gæs. De erfarne jægere har aldrig i deres liv set så mange fugle før og skød flere gæs end nogen andre danskere før har gjort i Sydafrika. De så over 500.000 duer på en dag - den hurtigste due i Verden "rockpigeon".

 

 

 

 

 

 

 

 

Big Game Zimbabwe

 

Nyt spændende område i Zimbabwe, hvis man er til jagt efter storvildt. Chewore South legendarisk område i Zimbabwe, Zambezi Valley - kendt for gode leoparder og store bøfler.

Kontakt os for yderligere oplysninger.

 

 

 

 

Jagt i Masailand - Tanzania

 

Netop kommet hjem fra en jagt i Tanzania med kunde der var på jagt i Masailand efter masaiarterne og bøffel. Jagten på bøffel var ekstrem hård, da jagten foregik i denne tætte bevoksning på bjerget Monduli Juu med flycamp i 2000 mtr. højde. Bøflerne var der, men den tætte bevoksning gjorde at man kun kunne se 5 - 10 mtr. frem og kunden fik ikke nedlagt nogen bøffel. Dog blev der nedlagt flere flotte eksemplarer af masaiarterne. Peter Chipman ejer af Palahala Safaris i Tanzania har haft en god start på første sæson i Tanzania og der er blevet nedlagt flere flotte løver og bøfler med den største på 48". Allerede nu er der booket godt for 2014, så drømmer du om en jagt Tanzania i 2014, så vent ikke længe med at booke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fantastisk resultat for fuglejagt i Sydafrika 

 

Fire unge jægere er netop hjemvendt fra en fantastisk fuglejagt på Rockpigeons ( klippeduer ) og gæs / ænder i Sydafrika. På 2 dage blev der afgivet over 8500 skud efter Verdens hurtigste due, der flyver med mere end 150 km/t.

Ønsker du at høre mere om fuglejagt i Sydafrika, så kontakt os - tlf. 26976590